Опубликовано: 3 марта, 2014 Dear Lads'n'Gents, I started a new project about the game "OmSi": It's a filehoster called "OmSi-Nation". (Already wrote something about it here.) For now it's only available in German, English, Spanish & Russian, but we wanna offer some more languages, and this is what I want from you: Is there someone who can translate ... 1.) German/English > Spanish DONE! 2.) German/English > Russian DONE! 3.) German / English> Czech NEW! 4.) German / English> Polish NEW! 5.) German / English> Italian NEW! 6.) German / English> French NEW! Please send me a PM or write a comment below this thread if you could help me to translate the project into one of these languages. Then another question: Do you know, if the languages Russian, Czech & Polish are nearly the same or do they sound VERY different? I don't know that, so please tell me. Ah, and here it is, just take a look so you can see what I'm talking about: Thx a lot. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 3 марта, 2014 Very nice site! I think, I can help you with translation to Russian. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 3 марта, 2014 Well, thx, Alex. I write you a PM ^^ 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 Then another question: Do you know, if the languages Russian, Czech & Polish are nearly the same or do they sound VERY different? I don't know that, so please tell me. It's like to compare English and German. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 *haha* Good to know, ddemagog !!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 Also can help you. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 Thx, Corupt, butit's already done ^^ 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 Me soooo sloooow 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 Could an admin or moderator please close this topic? Thx. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 марта, 2014 Closed. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 марта, 2014 Hey, guys'n'girls, I edited the first thread, 'cause I'm looking for some more translations. Take a look, pls. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах